westcity.gr : ενημερωτική ιστοσελίδα, με ειδήσεις για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και όλη την Ελλάδα.

Το westcity.gr είναι ενημερωτική ιστοσελίδα, με ειδήσεις για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας όπως και πανελλαδικά νέα και άρθρα που αφορούν την καλύτερη ποιότητα ζωής. Παράλληλα ενσωματώνει τον επαγγελματικό οδηγό της Δυτικής Αχαΐας και στηρίζει έμπρακτα την τοπική αγορά.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας την 28η Σεπτεμβρίου 2014 και κεντρικό του σύνθημα «Το westcity είναι εσύ», προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει ενημέρωση χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, ενώ παράλληλα καλύπτει όλες τις πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και την επικαιρότητα της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας. Το westcity είναι ανοιχτό στις απόψεις των αναγνωστών του και δημοσιεύει όσα άρθρα τους του αποστέλλονται.

Το https://westcity.gr/, με ένα καλαίσθητο και φιλικό στο χρήστη interface, περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

ΤΟΠΙΚΑ: περιλαμβάνονται τα Νέα της Δυτικής Αχαΐας (Δήμος Δυτικής Αχαΐας, Κάτω Αχαΐα, Λάππα, Καλόγρια, Μαζαράκι, Λουσικά, Σαγέικα, Λακκόπετρα, Αλισσός,  Ελαιοχώρι, Άρλα). Καλύπτει τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών φορέων της περιοχής, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τα νέα της τοπικής αγοράς και την τρέχουσα επικαιρότητα. Δημοσιεύει τις ανακοινώσεις των φορέων, δελτία τύπου και προσκλήσεις αλλά παράλληλα πραγματοποιεί και επιτόπιο ρεπορτάζ με φωτογραφική κάλυψη των γεγονότων.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: καλύπτει την ειδησεογραφία και πραγματοποιεί επιτόπιο ρεπορτάζ για τα αθλητικά νέα της Δυτικής Αχαΐας, τα αθλητικά νέα της Πάτρας, την ΕΣΚΑ-Η, την ΕΠΣΑ, την Αχαϊκή, την Αχαγιά 8, τα Αστέρια Αχαΐας, τον ΑΟ Δύμης 07, τις Ακαδημίες Βόλεϋ και γενικά ότι αφορά το Βόλεϊ της Δυτικής Αχαΐας.

ΕΛΛΑΔΑ: Νέα και ειδήσεις από όλη την Ελλάδα που καλύπτουν πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα καθώς επίσης ειδήσεις από τη Δυτική Αχαΐα και την Πάτρα. Καταβάλλεται προσπάθεια η ενημέρωση να είναι ουσιαστική, αμερόληπτη και εύληπτη με σκοπό να βοηθήσει τον αναγνώστη να εντοπίσει και να καταλάβει το θέμα που τον αφορά αλλά και να παραμείνει ενημερωμένος για τις εξελίξεις. Τα άρθρα και οι δημοσιεύσεις συνοδεύονται από το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό.

LIFESTYLE: εδώ είναι τα νέα  της Δυτικής Αχαΐας με μία πιο ανάλαφρη ματιά (lifestyle, gossip  και λίγο… κους κους).

EVENT: καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις διασκέδασης στη Δυτική Αχαΐα (Event, Party κλπ), που διοργανώνονται από συλλόγους ή άλλους πολιτιστικούς φορείς, σχολεία, επιχειρήσεις ή/και ιδιώτες.

LIKE: οι επιλογές των συντακτών για την σφαιρική και πολύπλευρη ενημέρωση των αναγνωστών. Η θεματολογία καλύπτει όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής, τόσο της περιοχής της Δυτικής Αχαΐας όσο και νέα από όλο τον κόσμο που αφορούν τη γυναίκα, το παιδί, την αισθητική, τις σχέσεις, την υγεία, την ψυχολογία, την ομορφιά, το Sex και πολλά άλλα. Καλύπτονται επίσης όλες οι  εκδηλώσεις που αφορούν την τοπική καλλιτεχνική δημιουργία όπως παρουσιάσεις βιβλίων και εικαστικών εκθέσεων καλλιτεχνών της περιοχής..

PHOTOS: ένα πλήρες φωτογραφικό αρχείο από εκδηλώσεις, ειδησεογραφία, αθλητικά γεγονότα, ακόμη και των μικρών κατηγοριών, όλων των αθλημάτων στα οποία δραστηριοποιούνται οι αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία της Δυτικής Αχαΐας, πολιτιστικά γεγονότα και εκδηλώσεις ή δρώμενα των τοπικών Πολιτιστικών συλλόγων. Επίσης φωτογραφικό υλικό που προβάλει τη φυσική ομορφιά και τις τουριστικές υποδομές της ευρύτερης περιοχής όπως παραλίες, beach Bar, διαδρομές και δραστηριότητες στη φύση κλπ

ΤΑ ΝΈΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ: Τα νέα των επιχειρήσεων της Δυτικής Αχαΐας, Εμπορικά Νέα (π.χ. νομοθεσία που αφορά το εμπόριο, ρυθμίσεις κλπ) και παρουσίαση του Εμπορικού Κέντρου της Κάτω Αχαΐας.

Μικρές Αγγελίες: για θέσεις εργασίες ή αγοραπωλησίες ακινήτων και επιχειρήσεων που αφορούν όλη τη Δυτική Αχαία (Κάτω Αχαΐα, Λάππα, Μαζαράκι, Μετόχι, Χαικάλι, Λουσικά, Πέτα , Πετροχώρι , Λιμνοχώρι , Πόρτες).

Επαγγελματικός οδηγός Δυτικής Αχαΐας : παρουσίαση των επιχειρήσεων της περιοχής με φωτογραφίες και ενημερωτικό κείμενο για την κάθε μία καθώς και τα στοιχεία επαφής. Οι επιχειρήσεις είναι καταχωρημένες ανά κατηγορία: Καφές- εστίαση/ Οικοδομή/ Υπηρεσίες / Τουρισμός/ Υγεία/ Εμπορικά καταστήματα/ Εκπαίδευση/ Εκδηλώσεις- τελετές/ Αγροτικά- ανθοκομικά/ Τρόφιμα- ποτά/ Τεχνολογία/ Αυτοκίνητο- μηχανές- αξεσουάρ/ Αθλητικές δραστηριότητες.

Ο κατάλογος ανανεώνεται τακτικά και δημοσιεύονται συχνά τρέχοντα νέα των επιχειρήσεων όπως, προσφορές προς τους πελάτες, συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις κλπ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: σε ξεχωριστό χώρο βρίσκεται το αρχείο των συνεντεύξεων που έδωσαν στους συντάκτες του westcity.gr, προσωπικότητες από όλους τους χώρους όπως πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, τοπική αυτοδιοίκηση κλπ.

ΑΧΑΪΚΉ: όλα τα νέα και οι δραστηριότητες που αφορούν την Αχαϊκή, γιατί για το westcity.gr, η Αχαϊκή είναι μία κατηγορία από μόνη της…!!

ACCEPTCRYPTO

Το westcity.gr, δέχεται κρυπτονομίσματα ως μέσο πληρωμής. Δέχεται πληρωμές σε Bitcoin και σε πάνω από 200 altcoins.

Το westcity.gr, προσανατολισμένο στις νέες τεχνολογίες και την ενσωμάτωση της καινοτομίας που παράγεται σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια έγκυρης ενημέρωσης των αναγνωστών του σε θέματα της τεχνολογίας Blockchain και του «οικοσυστήματος» των κρυπτονομισμάτων.

Αναδεικνύει σχετικά θέματα, από την εγχώρια και τη διεθνή αρθρογραφία και προσπαθεί να προβάλει τοπικές, ή γενικότερα, ελληνικές επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην διάδοση των κρυπτονομισμάτων στο ευρύ κοινό, εφ όσον τα αποδέχονται ως μέσο πληρωμής στις καθημερινές συναλλαγές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγίου Ιωάννου 96, Δήμος Δύμης

Email:  info@westcity.gr – URL: http://www.westcity.gr

ΤΗΛ:  697224 0600

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ SOCIALMEDIA

info@westcity.gr

https://www.facebook.com/westcity.gr

https://www.instagram.com/westcity.gr/

https://www.youtube.com/channel/UCEQzmEeAreblJv7Ud2jXxiw


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.