Εφαρμογές blockchain στους κλάδους εμπορίου και τηλεπικοινωνιών της Ν. Κορέας.

Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα ίδρυμα ψηφιακού εμπορίου για να μειώσει το κόστος του εμπορίου, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain.

Μείωση του εμπορικού κόστους περισσότερο από 90%
Στις 14 Οκτωβρίου, ο υπουργός Οικονομικών της Νότιας Κορέας Hong Nam Nam-ki, παρουσίασε το αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Σύμφωνα με το σχέδιο, θα εφαρμοστούν τεχνολογίες όπως το blockchain, τα big data και το AI, για την ψηφιοποίηση ολόκληρου του κορεατικού οικοσυστήματος οικονομικών συναλλαγών έως το έτος 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Hong Nam-ki δήλωσε: «Θα δημιουργήσουμε μια ψηφιακή πλατφόρμα συναλλαγών που θα μπορεί εύκολα και πειστικά να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας των εξαγωγών, όπως οι συμβάσεις, τα τελωνεία και η εφοδιαστική αλυσίδα»

Η κορεατική κυβέρνηση ανακοίνωση τη δημιουργίας επίσης ενός ιδρύματος ηλεκτρονικού εμπορίου, με στόχο την προώθηση των εξαγωγών ηλεκτρονικού εμπορίου και τη μείωση του χρόνου και του κόστους των χρηματοδοτήσεων για εμπορικές δραστηριότητες, περισσότερο από 90%.

Ο υφυπουργός του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας, Chung Seung-il, πρόσθεσε ότι οι πρωτοβουλίες αυτές επικεντρώνονται στο στόχο, η Νότια Κορέα να τεθεί επικεφαλής της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου και στην αναβάθμιση της ηλεκτρονικής βάσης υποστήριξης των εξαγωγών της χώρας, προσθέτοντας: » Θα κάνουμε το εμπόριο ευχερέστερο, ενσωματώνοντας και παρέχοντας εμπορικές πληροφορίες και εξαγωγικές υπηρεσίες στήριξης των κυβερνητικών και των εμπορικών οργανώσεων »

Νοτιοκορεατικός φορέας κινητής τηλεφωνίας στο blockchain.

Η Cointelegraph, ανέφερε στις 11 Σεπτεμβρίου ότι η Union Mobile, ο τέταρτος μεγαλύτερος φορέας κινητής τηλεφωνίας στη Νότια Κορέα, ανακοίνωσε την έναρξη υλοποίησης του έργου με την επωνυμία ELYNET.

Το έργο ELYNET αποσκοπεί, με τη χρήση τεχνολογίας blockchain, να καταστήσει τις τηλεπικοινωνίες πιο αποτελεσματικές για εκείνους τους χρήστες που βασίζονται σε έναν μόνο φορέα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και επιτρέπει σε αυτούς τους πελάτες να χρησιμοποιούν υπηρεσίες επικοινωνίας και δεδομένων, χωρίς τέλη και κόστη περιαγωγής.

https://cointelegraph.com/…/new-govt-initiative-to-put-sout…


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.