Η Binance.US συμπεριλαμβάνει το αρ. 21 κρυπτονόμισμα, το Waves!

H  Binance.US, ο αμερικανικός βραχίονας του μεγάλου ανταλλακτηρίου Binance, συνεχίζοντας  την επιθετική πολιτική επέκτασης, ανακοινώσε ότι θα προσθέσει στις 29 Οκτωβρίου 2019,  στον  κατάλογο των υποστηριζόμενων από αυτό σχημάτων, την πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων της «Waves smart contract»/WAVES.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο blog της WAVES, οι χρήστες μπορούν πλέον να ξεκινήσουν την κατάθεση των Waves στο Binance.US,  ως πρώτο βήμα για τη διαδικασία διαπραγμάτευσης τους έναντι USD, η οποία θα ανοίξει στις 9μ.μ. (τοπική ώρα Ανατ. ΗΠΑ)

Η WAVES θα είναι μια από τις λιγότερο γνωστές πλατφόρμες έξυπνων συμβολαίων που υποστηρίζει το Binance, όμως, το έργο ανοιχτού κώδικα που αυτή παράγει και προσφέρει, εξελίσσεται μέχρι σήμερα μέσα από συνεπείς και συνεχείς αναπτυξιακές προσπάθειες, από το 2016 οπότε είχε την αρχική προσφορά (ICO).  Με περισσότερες από 102 αναθεωρήσεις του πρωτοκόλλου “Leased Proof of Stake” (Μισθωμένη απόδειξη πληρωμής) στο GitHub.

Waves Interchain Protocol

Η καταχώριση της Binance,  έρχεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση των σχεδίων της Waves, για τη δημιουργία ενός «Interchain Protocol», ενός πρωτοκόλλου  που σκοπό έχει να καταστήσει την πλατφόρμα διαλειτουργική με την Ethereum, μαζί με την προσθήκη νέων εργαλείων που θα βελτιώσουν απόδοση της.

Από την έναρξη λειτουργίας του, στις 23 Σεπτεμβρίου, το Binance.US έχει επεκτείνει τη βάση των στοιχείων του ενεργητικού του με έναν ξέφρενο ρυθμό. Με  την προσθήκη του WAVES, η πλατφόρμα θα έχει συμπεριλάβει 21 νέες εγγραφές κρυπτονομισμάτων σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Όπως εκτίμησε πρόσφατα η CryptoSlate, η επιθετική πολιτική της εταιρείας για την καταχώριση νέων εξυπηρετούμενων νομισμάτων, είναι πιθανώς μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για να κυριαρχήσει στην αμερικανική αγορά.

Η WAVES, που κατατάσσεται επί του παρόντος στο Νο 64 της αγοράς, αύξησε την τιμή της κατά 1,65% τις τελευταίες 24 ώρες. Η  WAVES έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 82.09 εκατομμυρίων δολαρίων με 24ώρο όγκο $ 20.99 εκατομμυρίων..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.