Το BINANCE CLOUD επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ανταλλακτήριo σε 5 ημέρες

Μία πραγματικά μεγάλη κίνηση από την Binance, με πολλαπλή στόχευση και προσδοκώμενα αποτελέσματα. Η δημιουργία ενός εργαλείου, που θα επιτρέπει σε ενδιαφερόμενους φορείς και κοινότητες, να δημιουργούν το δικό τους, ίσως τοπικής κλίμακας ανταλλακτήριο, είναι μία καινοτομία με αντίκτυπο σε όλους τους βασικούς προβληματισμούς του κρύπτο- οικοσυστήματος.

Το Binance Cloud, είναι δυνατόν να δημιουργήσει παρεμβάσεις και αποτελέσματα, για την ενίσχυση του αποκεντρωμένου χαρακτήρα των κρυπτονομισμάτων, την περαιτέρω διευκόλυνση της πρόσβασης σε αυτά μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών σε τοπικό επίπεδο με το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα, την πλατιά υιοθέτηση και, τέλος, την αβεβαιότητα για τις επιπτώσεις, ενδεχομένως, διαφόρων νομοθετικών και κανονιστικών παρεμβάσεων από κρατικές αρχές, που αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους «για να μπει μία τάξη στο χάος», ωστόσο είναι εύκολο να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του συστήματος.

Μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι στη Βραζιλία, ορισμένα ανταλλακτήρια κλείνουν, γιατί είναι ασύμφορο να λειτουργούν με τη νέα φορολογική νομοθεσία της χώρας, σχετικά με τις επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων. Το ίδιο είναι πιθανόν να συμβεί και αλλού. Με την υποστήριξη όμως, και τη ρευστότητα, ενός οργανισμού όπως η Binance, είναι πιθανόν να δίνεται μία διέξοδος, στους διάφορους αποκλεισμούς που μπορεί να επιχειρηθούν από πλευράς νομοθεσίας, σε διάφορα κράτη, τόσο για τις επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων όσο και για τους ίδιους τους χρήστες.
Σε μία οραματική συνέντευξη του ιδρυτή και CEO της Binance, του Changpeng Zhao (CZ), στην Cointelegraph, παρουσιάστηκε το νέο προϊόν αλλά και η φιλοσοφία που οδήγησε στην ανάπτυξή του. Ας δούμε το σχετικό άρθρο.


Η νεοεμφανιζόμενη πλατφόρμα Binance Cloud της Binance, ενδέχεται να είναι κάπως διαφορετική σε περιεχόμενο, σε σχέση με ότι περίμενε η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.
Μετά τον πρώτο υπαινιγμό του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της Binance, Changpeng Zhao (CZ), για την ίδρυση του Binance Cloud στις 8 Φεβρουαρίου, η νέα υπηρεσία κυκλοφόρησε επίσημα στις 17 Φεβρουαρίου. Στοχεύει στους χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με ένα άρθρο στο blog της Binance.

Υποδομή «όλα σε ένα» για την κατασκευή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Binance Cloud θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα υποδομής «όλα σε ένα» για πελάτες και συνεργάτες που ενδιαφέρονται να συστήσουν ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, βασισμένοι στην κορυφαία τεχνολογία, την ασφάλεια, τη ρευστότητα καθώς και τις υπηρεσίες θεματοφυλακής της Binance. Η λύση- πακέτο υποστηρίζει επίσης, ταμπλό διαχείρισης κεφαλαίων, πολυγλωσσική λειτουργικότητα, καθώς και σειρά από ζευγάρια νομισμάτων για ανταλλαγές και κατάλογο κατάταξης των νομισμάτων.
Το νέο πρόγραμμα – πακέτο, αποκλειστικά για δημιουργία ανταλλακτηρίου, της Binance, θα προσφέρει στους χρήστες ένα έτοιμο εργαλείο για τη δημιουργία πλατφόρμας ανταλλακτηρίου που μπορεί να δραστηριοποιείται στις τοπικές αγορές τους.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Binance Cloud περιλαμβάνουν: συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα και futures, ενσωματωμένες API για συνεργασία με τοπικές τράπεζες, καθώς και υπηρεσίες ανταλλαγών peer-to-peer από fiat σε crypto, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας. Στο μέλλον, το Binance Cloud σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες λειτουργίες, όπως το staking, τις εξωχρηματιστηριακές υπηρεσίες συναλλαγών καθώς και την έκδοση token με πλατφόρμα αρχικής προσφοράς (ICO).

O CZ είπε ότι το Binance Cloud θα επιτρέπει στους χρήστες να στήσουν ένα ανταλλακτήριο, μέσα σε τρεις έως πέντε ημέρες.

Μιλώντας για το Binance Cloud σε μια συνέντευξη του στην Cointelegraph, ο CZ επισήμανε ότι το νέο εργαλείο θα εξυπηρετήσει ανθρώπους από περιοχές που δεν καλύπτονται από την Binance. Θα τους παρέχει τη δυνατότητα να λειτουργήσουν το δικό τους ανταλλακτήριο, στοχεύοντας στην τοπική αγορά, που δεν είναι κοντά στην Binance….»τόσο φορολογικά όσο και πολιτισμικά ή απλώς δεν τη γνωρίζει» μέχρι σήμερα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, δήλωσε επίσης ότι το Binance Cloud θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε εταίρο να ξεκινήσει ένα ανταλλακτήριο εντός τριών έως πέντε ημερών, σε περίπτωση που «εκπληρώνει κάποιες προϋποθέσεις».
Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, το πρώτο μεγάλο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, πλήρως υποστηριζόμενο το Binance Cloud, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Μαρτίου του 2020.

Το BINANCE CLOUD εναρμονίζεται με την εταιρική αποστολή της BINANCE, να ανοίξει την πόρτα των κρύπτο σε όλους

Ο CZ επεσήμανε επίσης ότι το Binance Cloud είναι η πρώτη πρωτοβουλία αυτού του είδους, υποστηρίζοντας: «Το Binance Cloud είναι μια σουίτα προϊόντων που προηγουμένως δεν υπήρχαν στην αγορά […] Είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε την ποιοτική εμπειρία της Binance με άλλες εταιρίες, με άλλες αγορές και με κοινότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. «

Μιλώντας στην Cointelegraph, ο CZ δεν ήταν σίγουρος για το ποιος είχε αρχικά την ιδέα δημιουργίας του Binance Cloud, πέρα από το γεγονός ότι δεν ήταν αυτός και πρόσθεσε ότι η προέλευση της ιδέας δεν είναι τόσο σημαντική όσο η υλοποίηση της. Υπογράμμισε επίσης ότι το Binance Cloud στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα και να συμβάλει στην υιοθέτηση τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Θέλουμε να επιτρέψουμε σε περισσότερους από τους συνεργάτες μας να έχουν πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα, έτσι ώστε και αυτοί με τη σειρά τους και με την υποστήριξή μας, να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα. Έτσι, η ιδέα πίσω από το Binance Cloud είναι ότι θέλουμε να παρέχουμε μια πλατφόρμα όπου άλλοι άνθρωποι μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε την (ενν. ευρύτερη) πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα. Αυτή είναι λοιπόν η ιδέα πίσω από αυτό»

Τα νέα αυτά, έρχονται τη στιγμή που κυκλοφορεί η είδηση ότι η Binance έχει υποβάλει αίτηση για άδεια λειτουργίας στη Σιγκαπούρη. Η, αρχικά, με έδρα τη Μάλτα Binance, υποτίθεται τώρα ότι θα διευρύνει την Κανονιστική της συμμόρφωση, με την απόκτηση άδειας από τη Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης.

Για την ιστορία, στις 16 Φεβρουαρίου η Cointelegraph δημοσίευσε την παραπάνω συνέντευξη με τον CZ και αυτή κατέλαβε αμέσως την πρώτη θέση, στον κατάλογο Top 100 (δημοσιεύσεων) της Cointelegraph!

Πηγή: Helen Partz – 17/02/2020 – https://cointelegraph.com/news/binance-cloud-to-allow-users-to-launch-a-crypto-exchange-within-5-days


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.