Bρετανική πλατφόρμα ξεκινάει η Binance για θεσμικούς και λιανικούς επενδυτές

Η Binance ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει μια νέα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων -μέσα στο 2020- στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εξυπηρετήσει τη συνεχώς αυξανόμενη θεσμική πελατεία της.

Η Binance, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, θα επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια ρυθμιζόμενη πλατφόρμα συναλλαγών, τόσο για θεσμικούς όσο και για ιδιώτες επενδυτές. Μετά την κυκλοφορία της αμερικανικής πλατφόρμας της το Σεπτέμβριο του 2019, η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της Binance UK σε συνέντευξη στο Reuters.

Με αυτήν την πλατφόρμα, η Binance στοχεύει να αξιοποιήσει την αγορά θεσμικών επενδύσεων και να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για επενδύσεις σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε αυτόν τον τομέα.  Όντας ρυθμιζόμενο ανταλλακτηριο, η πλατφόρμα συναλλαγών της Binance θα λειτουργεί υπό την επίβλεψη της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (U.K. Financial Conduct Authority).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Binance εξετάζει 65 ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που σκοπεύει να εισαγάγει κατά την έναρξη, στην βρετανική πλατφόρμα. Οι επενδυτές θα μπορούν να ανταλλάσσουν αυτά τα κρυπτονομίσματα απευθείας σε δυο διαφορετικά fiat, λίρες και ευρώ, ανέφερε το Reuters .

Η πλατφόρμα θα επιτρέπει άμεσες καταθέσεις και αναλήψεις από τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω της Faster Payments Service (FPS) του Hνωμένου Βασιλείου και του δικτύου Single Euro Payments, σε ευρώ. Αυτό υποτίθεται ότι θα κάνει την εμπειρία συναλλαγών με κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα πιο ομαλή για όλους τους επενδυτές.

Η Teana Baker-Taylor, η νεοδιορισμένη διευθύντρια της Binance UK, δήλωσε ότι η Binance -με μεγαλύτερη πλέον ωριμότητα στην αγορά κρυπτονομισμάτων- δημιουργεί περισσότερες επενδυτικές επιλογές για να συμμετάσχουν οι έμποροι στον χώρο. «Η πλατφόρμα θα μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από απλώς υπηρεσίες διαπραγμάτευσης στο μέλλον, εισάγοντας ενδεχομένως το staking» δήλωσε.

Αύξηση των θεσμικών επενδύσεων στην Binance

Σύμφωνα με την Binance, η πλατφόρμα της σημείωσε αύξηση του αριθμού των θεσμικών πελατών – κατά 47% από το 4ο τρίμηνο του 2019 – μαζί με την ταυτόχρονη αύξηση των όγκων συναλλαγών. 

Οι όγκοι των θεσμικών οργάνων, ισχυρίζεται η Binance, αυξήθηκαν κατά 113% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020 στις συναλλαγές spot. Επίσης, σημείωσε αύξηση 217% στις επενδύσεις μελλοντικής εκπλήρωσης (futures).  Για αυτό, η Taylor δήλωσε:

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στις αγορές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνεται. Οχι μόνο σε βάθος με τους σημερινούς συμμετέχοντες, αλλά και στο εύρος.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/binance-to-launch-uk-trading-platform-for-institutional-and-retail-investors


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LORD UNDERWEAR  -Men, women, children underwear  
https://www.lord.gr

Ο ΜΥΛΟΣ -Πρατήριο άρτου – Τριγκατζής Ιωάννης Ε. Βασιλέως Γεωργίου 41 – Θεσσαλονίκη Τηλ. 231 083 0560

FEEL YOUR HOME -Εταιρεία χονδρικού και λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού https://feelyourhome.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.