«Αναπόφευκτη» η κοινωνία χωρίς τράπεζες λόγω των κρύπτο, κατά τον CEO της Morgan Creek

Οι άνθρωποι θα μπορούν να «είναι οι τραπεζίτες του εαυτού τους» με τα crypto. Ένας κόσμος χωρίς τράπεζες είναι αναπόφευκτος λόγω της «φυσικής εξέλιξης της τεχνολογίας», σύμφωνα με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της χρηματοοικονομικής αγοράς, τον διευθυντή των, πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, επενδύσεων της Morgan Creek Capital .

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Mark Yusko πιστεύει ότι μια «σιωπηλή επανάσταση» που τροφοδοτείται από τα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin (BTC), θα οδηγήσει τελικά τον κόσμο σε μια κοινωνία χωρίς τράπεζες.

Σε συνέντευξη του στις 13 Οκτωβρίου σε Βραζιλιάνικο κανάλι στο YouTube, στο Dash Dinheiro Digital, ο Yusko είπε ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα μπορούν, με την πάροδο του χρόνου, να «είναι οι τραπεζίτες του εαυτού τους μέσω τωνcrypto».

Παρά τους ισχυρισμούς του σχετικά με μια κοινωνία χωρίς τράπεζες , ο Διευθύνων Σύμβουλος επισήμανε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι τράπεζες θα εξαφανιστούν εντελώς, διευκρινίζοντας:

«Θα χρειαζόμαστε ακόμα τις τράπεζες να κάνουν δανεισμό, ψηφιακά νομίσματα ή ψηφιακό fiat για να συμπλεύσουν με τα crypto στον πυρήνα (της οικονομίας). Αλλά η ιδέα είναι ότι κινούμαστε παγκοσμίως, προς έναν πλανήτη χωρίς σύνορα, και τα έθνη-κράτη θα γίνουν λιγότερο σημαντικά ενώ τα παγκόσμια συστήματα θα γίνουν πιο σημαντικά και θα μπορείτε να γίνετε πολίτης του κόσμου σε αντίθεση με έναν πολίτη ενός μόνο έθνους-κράτους«

Ο Yusko είναι ο ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος και επι κεφαλής των επενδύσεων της Morgan Creek Capital Management. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 για να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης επενδύσεων σε ιδρύματα και πλούσιες οικογένειες, καθώς και για να εκπονεί εμπιστευτικές στρατηγικές για να βοηθήσει τους πελάτες της στη δημιουργία επενδυτικών προγραμμάτων.

Η Morgan Creek Capital είναι γνωστή για τη λειτουργία μιας επιχείρησης επενδύσεων αποκλειστικά σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, γνωστή ως Morgan Creek Digital. Η θυγατρική αυτή έχει συνιδρυθεί από τους Yusko και Anthony Pompliano.
Τον Αύγουστο του 2020, ο Pompliano προέβλεψε ότι το Bitcoin θα καταλάβει τελικά μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από το χρυσό, ξεπερνώντας το κατώφλι των 400.000 δολαρίων.

Πηγή: HELEN PARTZ-15/10/2020 – https://cointelegraph.com/news/bankless-society-inevitable-due-to-crypto-says-morgan-creek-ceo


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

WOD STREET 47 – Γυμναστήριο – Κέντρο σωματικής ευεξίας
Τζαβέλλα 47, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/WOD.Street.47/wod_st47

ΙΚΤΕΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ ΑΕ – Ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων
Αγ. Γεώργιος Ιστιαίας, Εύβοια
https://www.ikteo-istiaias.gr
https://www.facebook.com/IKTEO.ISTIAIAS

ΦΡΟΝΤΙΔΑ – Ορθοπεδικά, ιατρικά εξαρτήματα & υποδήματα. Παυσιλύπου 14, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/frontidathessaloniki/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.