Προσοχή: Τα ψέματα του Immediate Bitcoin

Το Immediate Bitcoin είναι ένα website γεμάτο ψέματα. Πρώτον, δεν είναι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι να λειτουργούν, οπότε ακόμα και εάν προσφέρουν όσα ισχυρίζονται, το κάνουν παράνομα. Έτσι, το πρώτο ψέμα είναι η απόκρυψη του γεγονότος ότι, αν ήταν αλήθεια αυτά που λένε ότι προσφέρουν, αυτό θα ήταν αντίθετο με το νόμο.

Το δεύτερο ψέμα είναι ότι χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα που ανήκει στην Immediate Bitcoin LTD, η οποία όμως φαίνεται να έχει διακόψει τη λειτουργία του από το 2015.

Το τρίτο ψέμα είναι τα υποσχόμενα κέρδη. Ο ίδιος ο ιστότοπος, στο κάτω μέρος, αποκαλύπτει το ψέμα του, καθώς λέει ρητά ότι «η προηγούμενες αποδόσεις του λογισμικού δεν προβλέπουν απαραίτητα μελλοντικά αποτελέσματα»

Από την άποψη αυτή, προσθέτουν επίσης κατηγορηματικά ότι «Το Immediate Bitcoin δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημία», καθιστώντας ήδη σαφές ότι η προσφορά τους δεν δημιουργεί απαραίτητα κέρδη, αλλά θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει απώλειες που θα ήταν εντελώς εις βάρος αφελών ανθρώπων που, πιστεύοντας αυτά τα ψέματα, θα τους έδιναν χρήματα.

Τα απίστευτα «κέρδη» του Immediate Bitcoin

Ειλικρινά, τίθεται το ερώτημα, αν υπάρχει αλήθεια στην ιστοσελίδα ή αν είναι όλα ψέματα, καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για τίποτα, ξεκινώντας από το παράθεμα του Bill Gates, το οποίο είναι πλήρως εφεύρημα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο της εγκυρότητάς του.

Επομένως, η υπόσχεση για κέρδη από 950 έως 2.200 ευρώ την ημέρα με το πιο έξυπνο crypto λογισμικό του κόσμου, είναι απλώς αέρας κοπανιστός. Εν ολίγοις, είναι πλήρως ένα κατασκεύασμα, σχεδιασμένο για να πείσει τους εύπιστους ανθρώπους να τους δώσουν χρήματα.

Ακόμη και όλες οι αναφορές σε δημοσιεύματα είναι κατασκευασμένα, τόσο εκείνα με τα λογότυπα προστασίας από ιούς των Symantec και McAfee μέχρι αυτά με τις ψεύτικες κριτικές για ανύπαρκτους ικανοποιημένους χρήστες.

Το μεγαλύτερο ψέμα, ωστόσο, είναι ότι το λογισμικό τους χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain παρέχοντας ποσοστό επιτυχίας 98,9% σε όλους τους πελάτες τους.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν υπήρχε το λογισμικό αυτόματης διαπραγμάτευσης, σίγουρα δεν θα βασίζονταν σε ένα πραγματικό blockchain, καθώς οι συναλλαγές θα ήταν τότε πολύ αργές και δαπανηρές για να αποδώσουν κέρδος. Επιπλέον, ένα ποσοστό επιτυχίας 98,9% στις συναλλαγές, είναι απολύτως αδύνατο.

Πρόκειται για μια απόπειρα πλήρους εξαπάτησης που χρησιμοποιεί ψέματα για να πείσει τους ανυποψίαστους χρήστες να δώσουν χρήματα στους κατόχους της ιστοσελίδας.

πηγή: Marco Cavicchioli – 20/10/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/10/20/the-lies-of-immediate-bitcoin/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER: πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

ΙΚΤΕΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ ΑΕ
Ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων
Αγ. Γεώργιος Ιστιαίας, Εύβοια
https://www.ikteo-istiaias.gr
https://www.facebook.com/IKTEO.ISTIAIAS

Ο ΜΥΛΟΣ – Πρατήριο άρτου
Τριγκατζής Ιωάννης, Βασιλέως Γεωργίου 41, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 231 083 0560


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.