Ελβετία: έγκριση στην Gazprombank για υπηρεσίες συναλλαγών και φύλαξης Bitcoin

Η Gazprombank με έδρα τη Ζυρίχη, θυγατρική της τρίτης μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας, έχει λάβει έγκριση από την οικονομική ρυθμιστική αρχή της Ελβετίας για να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς, πώλησης, διαπραγμάτευσης και φύλαξης bitcoin.

Η Gazprombank απόκτησε άδεια να παρέχει υπηρεσίες Bitcoin

Η Gazprombank (Switzerland) Ltd. ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχει λάβει άδεια από την Ελβετική Εποπτική Αρχή Χρηματοοικονομικής Αγοράς (FINMA) για την παροχή υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων.
Η τράπεζα με έδρα τη Ζυρίχη ανήκει εξ ολοκλήρου στη ρωσική Gazprombank. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της τράπεζας, η μητρική εταιρεία είναι η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα στη Ρωσία καθώς και η τρίτη μεγαλύτερη στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Ένα πλήρως αδειοδοτημένο ελβετικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η Gazprombank (Ελβετία) παρέχει παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες στους εταιρικούς και θεσμικούς πελάτες της. Με τη νέα έγκριση, η τράπεζα θα αρχίσει να προσφέρει στους πελάτες της «φύλαξη κρυπτονομισμάτων καθώς και συναλλαγές μεταξύ κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων fiat». Η τράπεζα πρόσθεσε ότι αρχικά θα παρέχει αυτές τις υπηρεσίες σε περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων πελατών, αναπτύσσοντας:

Nέες υπηρεσίες που θα περιλαμβάνουν υπηρεσίες αποθήκευσης σε επίπεδο ιδρύματος καθώς και την αγορά και πώληση bitcoin. Η Gazprombank σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά την προσφορά ώστε να περιλαμβάνει επιπλέον κρυπτονομίσματα και άλλα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες.


«Οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε ρευστότητα κρυπτονομισμάτων, ενώ η φύλαξη των κρυπτονομισμάτων εξασφαλίζεται από μια ελβετική τράπεζα. Επιπλέον, ο κίνδυνος του αντισυμβαλλομένου είναι περιορισμένος », περιγράφει η ανακοίνωση, αναλύοντας τα οφέλη από τις νέες υπηρεσίες, προσθέτοντας:

Αναμένουμε ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα γίνουν ολοένα και πιο σημαντικά στην παγκόσμια οικονομία και, ιδιαίτερα, για την τρέχουσα και την εν δυνάμει πελατεία μας.πηγή: Kevin Helms 01/11/2020 – https://news.bitcoin.com/switzerland-gazprombank-bitcoin-trading-custody/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LEDGER

Πορτοφόλια – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.
Υποστήριξη σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε το Ledger εδώ

FITNESS TEMPO - Γυμναστήριο, κέντρο σωματικής ευεξίας
Πύλης 36, Τρίκαλα
https://www.facebook.com/fitnesstempo/ 
REGALO - Δώρο γάμου, διακοσμητικά, ανδρικό & γυναικείο δώρο
Αγίου Ιωάννου 96, Δήμος Δύμης  
https://www.facebook.com/regalo.com.gr/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.