Η κυβέρνηση της Λευκορωσίας διερευνά τις δυνατότητες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τα πιθανά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, όπως το Bitcoin ( BTC ).

Το Υπουργείο Ενέργειας της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή ότι διερευνά ενεργά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Ο υπουργός, Viktor Karankevich, σημείωσε ότι η βιομηχανία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο, σε χώρες όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και η Ρωσία.

Ο Karankevich δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Λευκορωσίας σκέφτεται να αξιοποιήσει τη μεταλλευτική βιομηχανία της, για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, μετά από έρευνα που θα διεξαχθεί, σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους κι άλλους παράγοντες:

«Αυτή είναι μια νέα κατεύθυνση για εμάς τώρα. Είναι ενδιαφέρον, αλλά για να ξεκινήσουμε με αυτό, πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια λεπτομερή μελέτη αυτού του ζητήματος, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτίμησης των πιθανών κινδύνων που σχετίζονται με αυτό το είδος δραστηριότητας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό»

Η κυβέρνηση της Λευκορωσίας διερευνά το ζήτημα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων εδώ και καιρό. Τον Απρίλιο του 2019, ο Πρόεδρος Alexander Lukashenko σύμφωνα με πληροφορίες πρότεινε τη χρήση ενέργειας από τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της χώρας -που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2020-  για να εξορύξει κρυπτονομίσματα και να τα πουλήσει.

Γενικά, τα τελευταία χρόνια, η Λευκορωσία προσπαθεί να τοποθετηθεί ως χώρα φιλική προς τα κρυπτονομίσματα. Το 2017, ο Lukashenko υπέγραψε διάταγμα για την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας, νομιμοποιώντας σημαντικές δραστηριότητες, που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, όπως την εξόρυξη, την αγορά, πώληση και εμπορία κρυπτονομισμάτων. Επίσης, το 2019, η Belarusbank, η μεγαλύτερη τράπεζα στη Λευκορωσία, δήλωσε -μέσω του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, Viktor Ananich- ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να διερευνηθεί η πιθανότητα δημιουργίας ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων.

Πηγή:https://cointelegraph.com/news/belarus-government-explores-potential-move-into-crypto-mining


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Trezor wallets

Τα hardware wallets της Trezor, εξυπηρετούν περισσότερα από  1000 νομίσματα και προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε το μοντέλο Trezor One ή το μοντέλο Trezor Model T,  είτε τα συνδέσετε στον προσωπικό σας ασφαλή υπολογιστή, είτε στο  Smartphone σας ακόμα και σε έναν κοινόχρηστο υπολογιστή σε μια δημόσια βιβλιοθήκη!!
Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα (ή περισσότερα) hardware πορτοφόλι Trezor, είναι απευθείας από τον κατασκευαστή στη διεύθυνση: shop.trezor.i

FITNESS TEMPO
Γυμναστήριο, κέντρο σωματικής ευεξίας
fitnesstempo@gmail.com
https://www.facebook.com/fitnesstempo/ 
METABOOK 
online marketplace μεταχειρισμένων βιβλίων
https://www.facebook.com/metabookgr/
https://metabook.gr/
https://metabook.gr/support?fbclid=IwAR1fVw0o3jI_iImO5pYI3kDVBQpk_8-MPXbG39Cle95naSxLQ3tsyhMqdEA

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.