Αυτή η DeFi επενδυτική στρατηγική μπορεί να σημαίνει καλά νέα για UNI, SUSHI , YFI & AAVE

Κατά κάποιο τρόπο, η επενδυτική πρακτική σε κορυφαία DeFi tokens με βάση το TVL (συνολικό κλειδωμένο κεφάλαιο στο έργο), μπορεί να θεωρείται ξεπερασμένη. Με τις αποδόσεις να μειώνονται κατά 15% ή και παραπάνω εντός μιας εβδομάδας μεταξύ των κορυφαίων DeFi tokens, παρατηρούμε, πτώση στο UNI σχεδόν κατά 15% την περασμένη εβδομάδα και στο SUSHI σχεδόν κατά 11%.

Αντίθετα, tokens όπως τα Compound και Vesper, σημείωσαν υψηλές ημερήσιες αποδόσεις 10% και 12% τις τελευταίες 24 ώρες (μεταξύ 30-31/03).

Με τις αποδόσεις να ποικίλουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι λογικό να πειραματιστούμε με επενδυτικές στρατηγικές. Για παράδειγμα, επένδυση άμεση (ή ενεργός επένδυση) σε αυτά τα tokens ή μέσω των προσφορών DeFi token της Grayscale; είναι μία επιλογή που μπορεί να εξεταστεί από τους επενδυτές.
Αυτή η μορφή επενδυτικής πρακτικής, έχει χρησιμοποιηθεί με θεσμικούς επενδυτές και φάλαινες, και αυτό είναι εμφανές από τη συγκέντρωση μεγάλων HODLers, όπως το 91% στο UNI και το 88% στο AAVE.

Οι αποδόσεις στην ενεργό επένδυση βασίζονται στην απόδοση ενός μεμονωμένου token, και αυτό μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ασταθές, δεδομένου ότι τα DeFi tokens είναι δημοφιλή για τη μεταβλητότητά τους, κυρίως λόγω της χαμηλής κεφαλαιοποίησης της αγοράς και την υψηλή ρευστότητα. Η συγκέντρωση δεν επηρεάζει άμεσα τη ρευστότητα σε κορυφαία ανταλλακτήρια, όπως τα Binance, OKEx και Huobi Global.

Ωστόσο, μια νέα στρατηγική που έχει αναδειχθεί και έχει γίνει ευρέως δημοφιλής, είναι η παθητική επένδυση. Συνδυάζοντας ένα χαρτοφυλάκιο ισορροπημένο με DeFi tokens στα ανταλλακτήρια, αλλά με βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο POV και με την πρόθεση να κάνετε είσπραξη των μη πραγματοποιημένων κερδών κάθε εβδομάδα ή κάθε λίγες εβδομάδες.
Αυτή η νέα παθητική στρατηγική DeFi, έχει ξεπεράσει μαζικά σε δημοτικότητα την πρακτική της ενεργού επένδυσης, χάρη στις αποδόσεις που είναι περισσότερο αντιληπτές.

Υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα που προκύπτει από την ασυμμετρία πληροφοριών στη DeFi. Το αποτέλεσμα αυτής της ασυμμετρίας πληροφοριών μπορεί να εξομαλυνθεί με ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο DeFi.
Στη πράξη, επιδιώκεται και αναμένεται η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου, χωρίς καν να ληφθεί υπόψη η δυναμική του κάθε μεμονωμένου token.

TVL στα πρωτόκολλα DeFi || Πηγή: DeFiPulse

Σκεφτείτε αυτό: Παρά τις τελευταίες 30 ημέρες που παρατηρήθηκε απίστευτη ασυνέπεια στην κίνηση, το TVL της DeFi αυξήθηκε σχεδόν κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια κατά την εν λόγω χρονική περίοδο (σύμφωνα με τα δεδομένα της 30-31/03). Επιπλέον, η κυριαρχία της DeFi ήταν πάνω από 16%, με μία αύξηση που ομοίως σηματοδοτεί την ανάγκη αλλαγής της επενδυτικής στρατηγικής.

Οι μαξιμαλιστές του Bitcoin και του ETH, έκλειναν τα υψηλότερα μη πραγματοποιηθέντα κέρδη* κατά τη διάρκεια πολλών τριμήνων κάθε χρονιάς, ωστόσο, αυτό έχει πλέον αλλάξει, με ευρύτερες και πολλές ευκαιρίες για κλείσιμο κερδών σε DeFi tokens .
Εκτός αυτού, το Bitcoin που είναι κλειδωμένο σε DeFi tokens έχει μειωθεί τις τελευταίες 90 ημέρες, κυρίως από τις 11 Φεβρουαρίου 2021.
Με βάση την τρέχουσα συμπεριφορά των τιμών, είναι βάσιμο να αναμένεται ότι τα κορυφαία DeFi tokens , όπως τα UNI, SUSHI , YFI και AAVE, να χτυπήσουν τοπικές κορυφές εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

Σ.τ.Μ.:
*Μη πραγματοποιηθέντα κέρδη: Ένα μη πραγματοποιημένο κέρδος, είναι ένα πιθανό κέρδος που προκύπτει από μια επένδυση, που υπάρχει στα χαρτιά. Πρόκειται για μια αύξηση της αξίας ενός περιουσιακού στοιχείου που δεν έχει ακόμη πωληθεί έναντι μετρητών, όπως μια θέση σε μετοχές που έχει αυξηθεί σε αξία αλλά παραμένει ανοιχτή. Ένα κέρδος πραγματοποιείται μόλις η θέση εκκαθαριστεί και εισπραχθεί το κέρδος σε μετρητά.

πηγή: Ekta Mourya – 31/03/2021 – https://ambcrypto.com/this-defi-strategy-has-outgrown-all-others/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστή: Ledger εδώ

INNOVIEW - Hosting - Domain Names - SSL - BULK SMS - NEWSLETTER
Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω
https://www.innoview.gr
https://www.facebook.com/innoview.gr
https://twitter.com/innoviewgr 

DOS.gr – Διαδικτυακό ραδιόφωνο, οπτικοακουστική κάλυψη εκδηλώσεων & Live streaming
Βαρνακιώτη 2, Αμπελόκηποι, Αθήνα
https://www.dos.gr/#
https://www.facebook.com/dos.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.