Αltcoins με τριψήφια ποσοστά κερδών, ωθούν όλη την αγορά ανοδικά

Οι traders λένε ότι η, μετά από πολλά χρόνια, επίτευξη νέων υψηλών όλων των εποχών που σημειώνονται από πολλά tokens, αποδεικνύουν ότι πλησιάζει η εποχή των altcoin.
Εάν το περασμένο Σαββατοκύριακο αποτελεί ένδειξη της bull market του τρέχοντος κύκλου, τότε μια σεζόν altcoin μπορεί να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Παρόμοια με τους προηγούμενους κύκλους, όταν το BTC σημείωνε σημαντική αύξηση της τιμής και μετά εισέρχονταν σε μια περίοδο σταθεροποίησης, τώρα όπως και πριν, τα κεφάλαια αρχίζουν να μεταναστεύουν σε altcoins, μεγάλης και μικρής κεφαλαιοποίησης.

WRX/USDT, WIN/USDT, BTT/USDT, STX/USDT και HOT/USDT, γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Τα δεδομένα από την  Cointelegraph Markets και το TradingView, δείχνουν ότι ενώ το Bitcoin διαπραγματεύτηκε μεταξύ 57.000 και 60.200 δολαρίων την περασμένη εβδομάδα, πολλά altcoin πέτυχαν διψήφια ποσοστά κερδών, καθώς οι εισαγωγές στις λίστες ανταλλακτηρίων και οι εξελίξεις στα πρωτοκόλλα έφεραν ένα νέο κύμα ενθουσιασμού και όγκου συναλλαγών για ορισμένα έργα.

Το οικοσύστημα του Tron οδηγεί το ράλι των altcoin

Τα Tokens στο οικοσύστημα του Tron ( TRX ) σημείωσαν σημαντική αύξηση στον όγκο των συναλλαγών τους τις τελευταίες 2 ημέρες. Με το WINk token, που εστιάζει στα τυχερά παιχνίδια, να βιώνει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, καθώς αυξήθηκε κατά 325%, από τα 0,00059 $ στις 3 Απριλίου σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών στα 0,0025 $ στις 5 Απριλίου.

WIN/USDT, γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Το BitTorrent (BTT) σημείωσε επίσης μια εισροή κεφαλαίων, που ξεκίνησε στις 4 Απριλίου και αύξησε την τιμή του πάνω από 100%, από το χαμηλό των 0,0067$ σε ένα νέο ρεκόρ στα 0,0136 $ στις 5 Απριλίου. Για τους νεοεισερχόμενους στα κρύπτο, θα πούμε λίγα λόγια για το BitTorrent, επειδή για αρκετό καιρό ήταν εκτός επικαιρότητας.

Το BTT token του BitTorrent έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με το πρότυπο TRC-20, κάτι παρόμοιο με το ERC-20 της Ethereum blockchain, μόνο που αυτό το πρότυπο είναι της Tron blockchain .
Αυτό συμβαίνει επειδή η Tron, μια εταιρεία blockchain με επικεφαλής τον διάσημο για τα μεγάλα ποσά που ξοδεύει σε εντυπωσιακές αγορές, Justin Sun, κατέχει το BitTorrent.
Το 2018, η Tron αγόρασε αυτή τη δημοφιλή πλατφόρμα torrent και κοινής χρήσης αρχείων, για 120 εκατομμύρια δολάρια. Η Tron έχει το δικό της νόμισμα, το token TRON, γνωστό με το διακριτικό TRX. Βασικά όμως, το TRX είναι ένα ERC-20 token. Μπέρδεμα ε!
Η τιμή του TRX λοιπόν, αυξήθηκε και αυτή κατά 48% την ίδια περίοδο, ανεβαίνοντας από τα 0,0997 $ κοντά στα 0,147$.

Δεν ήταν όμως μόνο τα έργα που βασίζονται στο Tron που τράβηξαν την προσοχή των traders το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα την Ινδία, το WazirX, είδε το εγγενές του token (WRX) να αυξάνεται περισσότερο από 350% τις τελευταίες δύο ημέρες, από το χαμηλό των 1,47 δολαρίων σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών, αυτό των 5,88 δολαρίων τη Δευτέρα, χάρη στο ρεκόρ των 2 δισεκατομμυρίων στον όγκο συναλλαγών που σημείωσε.

WRX/USDT, γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView


Το Holochain (HOT), μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα για peer-to-peer και dApps, έχει δει την άνοδο της τιμής της κατά 350% από την ανακοίνωση της 25ης Μαρτίου ότι η Holo Limited έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, για τις καινοτομίες της στο δίκτυο rrDHT. Από την ανακοίνωση, το HOT σημείωσε άνοδο από τα 0,21 $ στα 0,31 $.

Μια νέα εισαγωγή στη λίστα των κρυπτονομισμάτων στο ανταλλακτήριο Upbit Global, προκάλεσε επίσης ένα ράλι κατά 150% στην τιμή του Stacks (STX), καθώς κινήθηκε από τα 1,13 δολάρια της Κυριακής στο ενδοημερήσιο υψηλό στα $2.85 τον Απρίλιο, πριν η ρευστοποίηση κερδών να ρίξει την τιμή στα 2,20$.

Το Bitcoin συγκεντρώνει τις δυνάμεις του για τον επόμενο κύκλο ανόδου

Σύμφωνα με την ανάλυση του συνιδρυτή της Jarvis Labs, Ben Lilly, τα on-chain δεδομένα δείχνουν μια σταθερή βάση υποστήριξης για την τιμή του Bitcoin, με τους μοναδικούς ανέμους να έρχονται ως αποτέλεσμα της μεταβλητότητας στο ρυθμό εισροής κεφαλαίων «αμέσως μόλις φανεί οποιουδήποτε είδος ανόδου«.

BTC/USDT, γράφημα 4 ωρών. Πηγή: TradingView

Λόγω αυτής της αντίδρασης (ενν. των επενδυτών), ο Lilly βλέπει μια πιθανή δοκιμή του επιπέδου των 54.000 δολαρίων για να «διώξει μακριά κάποιο από το FOMO» που υπάρχει ακόμη σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν βλέπει την τιμή να πέφτει χαμηλότερα λόγω της σταθερής on-chain υποστήριξης σε αυτό το επίπεδο.

Ο Lilly είπε:

“Έτσι κι αλλιώς, ετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου αλλά και πέραν αυτού, ειδικά με το Grayscale Effect να ξεκινάει περίπου στα μέσα του μήνα.”

Πηγές:
JORDAN FINNESETH = 06/04/2021 – https://cointelegraph.com/news/altcoins-notch-triple-digit-gains-as-bitcoin-price-pushes-toward-60k
Tim Hakki – 05/04/2021 – https://decrypt.co/63949/bittorrent-blew-up-60-overnight-to-set-new-ath


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Πορτοφόλια  – συσκευές υψηλής τεχνολογίας,  που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για τα κρυπτονομίσματα..
Υποστήριξη  σε 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens. Συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.
Γνωρίστε  τα μοντέλα Ledger Wallets και προμηθευτείτε αυτό που θα επιλέξετε, με ασφάλεια, κατ’ ευθείαν από τον κατασκευαστή: Ledger εδώ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ – Ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός & νηπιαγωγείο
Αγίου Κωνσταντίνου 130, Τρίπολη
http://www.to-xamogelo.gr/

WOD STREET 47– Γυμναστήριο, Κέντρο σωματικής ευεξίας
Τζαβέλλα 47, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/WOD.Street.47/wod_st47


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.