Ανάλυση τιμής για: BTC, ETH, BNB, DOGE, XRP, ADA, DOT, LTC, BCH, UNI

Το Bitcoin προσπαθεί να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική θέση για να ανταποκριθεί στην εντυπωσιακή δράση των τιμών που παρατηρείται στο Ethereum και σε άλλα altcoins. Το Dogecoin (DOGE) έφτασε στα ύψη, πάνω από 0,69 $ και υποσκέλισε το XRP στη θέση του τέταρτου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος σε κεφαλαιοποίηση αγοράς που έφτασε πάνω από τα 88 δισεκατομμύρια δολάρια στο υψηλότερο σημείο της τιμής του.
Όπως κάθε εβδομάδα, μεταφέρουμε το άρθρο του αναλυτή RAKESH UPADHYAY της Cointelegraph, για να έχουμε μία αρκετά ολοκληρωμένη επισκόπηση των νομισμάτων που αναμένεται να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες κινήσεις στο άμεσο μέλλον καθώς και εκτίμηση της πορείας, ανοδικής ή καθοδικής, της τιμής τους.

Η Galaxy Digital κυκλοφόρησε πρόσφατα μια αναφορά με τίτλο «Dogecoin: The Honest Sh * tcoin» (μετ. Dogecoin: το τιμιότερο σκατ*νόμισμα), όπου υπογράμμισε το γεγονός ότι δεν έχουν καταγραφεί ενημερώσεις στο αποθετήριο GitHub του Dogecoin από το 2017. Ακόμη και η ασφάλεια δικτύου του blockchain είναι μη βέλτιστη, με μόνο το 26% του συνολικού αριθμού των κόμβων του να εκτελεί πλήρως συγχρονισμένες σημειώσεις, προσθέτει η έκθεση.

Φαίνεται να υπάρχει μια τεράστια αναντιστοιχία μεταξύ των βασικών στοιχείων του Dogecoin και της αποτίμησής του. Το ράλι του meme coin είναι μια ένδειξη ότι οι traders οδηγούνται από απληστία και τέτοιες φάσεις φρενίτιδας δεν τελειώνουν ποτέ καλά. Όταν ξεσπάσει η φούσκα, αρκετοί επενδυτές θα μείνουν σε μεγάλες απώλειες.

Ημερήσια εικόνα της κατανομής στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Πηγή: Coin360

Για να φύγουμε από τη φρενίτιδα του Dogecoin, η τελευταία έκθεση της CoinShares δείχνει εβδομαδιαίες θεσμικές εισροές ύψους 489 εκατομμυρίων δολαρίων, για διάφορα crypto προϊόντα. Το Bitcoin ( BTC ) απέσπασε ως μερίδιο αυτών των επενδύσεων τα 411,7 εκατομμύρια δολάρια.
Αυτό δείχνει ότι οι θεσμικοί επενδυτές βλέπουν την τρέχουσα αδυναμία του Bitcoin ως ευκαιρία αγοράς. Τα συνολικά υπό διαχείριση κρυπτονομίσματα ανέρχονται στα 64,7 δισεκατομμύρια δολάρια, έχοντας αυξηθεί περίπου κατά 7 δισεκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Θα συνεχίσει το Ether (ETH) να ανεβάζει τα altcoin υψηλότερα ή θα επιστρέψει το Bitcoin ; Ας αναλύσουμε τα διαγράμματα των 10 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων για να μάθουμε.

BTC/USDT

Το Bitcoin έπεσε κάτω από τους κινούμενους μέσους όρους στις 4 Μαΐου, αλλά η καθοδική τάση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει αυτήν την αδυναμία. Αυτό δείχνει ότι η ανοδική τάση είναι παρούσα και οι αγοραστές συνεχίζουν να αγοράζουν σε κάθε πτώση.

BTC/USDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Οι ταύροι έχουν ωθήσει την τιμή πάνω από τους κινητούς μέσους όρους σήμερα (05/05/21) και τώρα θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν την κατηφορική γραμμή και την γενική αντίσταση στα 58,966,53 $.
Ένα ξεμπλοκάρισμα αυτής της ζώνης αντίστασης θα καθαρίσει τη διαδρομή για πιθανή δοκιμή του υψηλού όλων των εποχών στα 64.849,27$. Ωστόσο, οι κινητοί μέσοι όροι και ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI) κοντά στο μεσαίο σημείο, υποδηλώνουν ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.
Αυτό θα μπορούσε να κρατήσει το ζεύγος BTC / USDT κολλημένο μεταξύ 52.323,21$ και 58.966,51$ για μερικές ημέρες.
Η καθοδική τάση μπορεί να κερδίσει το πάνω χέρι εάν η τιμή μειωθεί και πέσει κάτω από τα 52.323,21$. Μια τέτοια κίνηση θα υποδηλώνει αδυναμία και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της κρίσιμης στήριξης στα 46.985 $.

ETH/USDT

Το Ether βρίσκεται σε ανοδική τάση. Γενικά, σε τέτοιες φάσεις τήξης, το νόμισμα μπορεί να παραμείνει σε υπερ-αγορά για παρατεταμένη διάρκεια και οι διορθώσεις μπορεί να είναι έντονες αλλά συνήθως είναι βραχύβιες.
Μετά από μια μονοήμερη πτώση στις 4 Μαΐου, η ανοδική τάση επανήλθε στην επόμενη ημέρα.

ETH/USDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή:  TradingView

Εάν οι αγοραστές ανεβάσουν την τιμή πάνω από τα 3.527,19 $, το ζεύγος ETH / USDT θα μπορούσε να αυξηθεί στα 4,528,97 $. Ωστόσο, όσο απομακρύνεται η τιμή από τους κινούμενους μέσους όρους, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος μαζικής διόρθωσης. Επομένως, οι traders πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Εάν η τιμή αντιστρέψει την κατεύθυνση από 3.500$, θα φανερώσει ρευστοποίηση κερδών σε υψηλότερα επίπεδα. Στη συνέχεια, η τιμή θα μπορούσε να πιεστεί κάτω από τα 3.165,30 $, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση του εκθετικού κινούμενου μέσου όρου των 20 ημερών (2.731$).
Μια ισχυρή ανάκαμψη από αυτό το επίπεδο, θα δείξει ότι η ανοδική τάση παραμένει ανέπαφη και είναι εύλογο να αναμένεται η συνέχιση της ανοδικής κίνησης.
Αντίθετα, ένα διάλειμμα κάτω από το EMA 20 ημερών (2.731$) θα δείξει ότι το ζεύγος έχει σχηματίσει βραχυπρόθεσμη κορυφή.

BNB/USDT

Η απότομη διόρθωση του Binance Coin (BNB) στις 4 Μαΐου, προσέλκυσε αγοραστές κοντά στα $600. Αυτό δείχνει ότι το συναίσθημα παραμένει ανοδικό και οι επενδυτές συσσωρεύουν σε χαμηλότερα επίπεδα.

BNB/USDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή:  TradingView

Οι αυξανόμενοι κινούμενοι μέσοι όροι και το RSI στη θετική περιοχή, υποδηλώνουν ότι η πορεία της μικρότερης αντίστασης είναι προς τα πάνω. Εάν οι αγοραστές ωθήσουν την τιμή πάνω από τα 680$, η ανοδική τάση θα μπορούσε να συνεχιστεί, με τον επόμενο στόχο στόχο στα 808,57$.
Αυτή η θετική προβολή θα ακυρωθεί, εάν η τιμή μειωθεί από την γενική αντίσταση και σπάσει κάτω από το EMA 20 ημερών (567 $). Μια τέτοια κίνηση θα υποδηλώνει ότι η προσφορά υπερβαίνει τη ζήτηση και το ζεύγος BNB / USDT θα μπορούσε στη συνέχεια να μειωθεί στον απλό κινούμενο μέσο όρο των 50 ημερών (436 $).

DOGE/USDT

Το Dogecoin βρίσκεται σε έντονο αναβρασμό. Οι ταύροι ώθησαν την τιμή πάνω από την αντίσταση των 0,45 δολαρίων στις 4 Μαΐου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της δυναμικής του νομίσματος. Το μακρύ φυτίλι στις 4 Μαΐου, ήταν ενδεικτικό της ρευστοποίησης κερδών από τους traders, κοντά στα 0,61$ αλλά η καθοδική τάση δεν φαίνεται να διατηρεί την πίεση πώλησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του  Cointelegraph Markets Pro, (εργαλείο για επαγγελματικό trading) οι συνθήκες της αγοράς για το DOGE, ήταν εξαιρετικά ευνοϊκές για αρκετό χρονικό διάστημα. Η βαθμολογία VORTECS ™, αποκλειστικά της Cointelegraph, είναι μια αλγοριθμική σύγκριση ιστορικών και τρεχουσών συνθηκών αγοράς που προέρχονται από ένα συνδυασμό σημείων δεδομένων, όπως το συναίσθημα αγοράς, ο όγκος συναλλαγών, οι πρόσφατες κινήσεις τιμών και η δραστηριότητα στο Twitter. Βλ. παρακάτω γράφημα:

VORTECS™ Score (πράσινο) vs. τιμή του DOGE price. Πηγή: Cointelegraph Markets Pro

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, το σκορ VORTECS ™ για το DOGE ξεπέρασε το πράσινο στις 2 Μαΐου, όταν η τιμή ήταν 0,38$, πολύ πριν από την ένδειξη οποιουδήποτε ράλι. Έκτοτε, το σκορ VORTECS ™ παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό στο πράσινο και το DOGE σημείωσε άνοδο στα 0,69$ χθες, αύξηση κατά 86% σε περίπου τέσσερις ημέρες.

DOGE/USDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Η αγοραστική διάθεση επανήλθε στις 05/05 και το ζευγάρι DOGE / USDT έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών, στα 0,69 $. Ωστόσο, το μεγάλο φυτίλι στο κηροπήγιο της ημέρας, είναι ενδεικτικό της ρευστοποίησης κερδών σε υψηλότερα επίπεδα. Το ζευγάρι θα μπορούσε τώρα να πέσει στο επίπεδο ξεμπλοκαρίσματος στα 0,45 $. Ένα σπάσιμο κάτω από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να μεταφέρει την τιμή στο EMA των 20 ημερών, δηλαδή στα 0,33$.

Εναλλακτικά, εάν οι ταύροι μετατρέψουν αυτό το επίπεδο σε υποστήριξη, το ζεύγος μπορεί και πάλι να προσπαθήσει να ανέβει πάνω από τα 0,69$. Εάν συμβεί αυτό, το ράλι μπορεί να φτάσει τα 0,84 $ και μετά το 1$.
Η φρενήρης αγορά ενός νομίσματος, μπορεί να οδηγήσει σε έντονα ράλι. Ωστόσο, οι traders θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να προστατεύουν τα κεφάλαιά τους με την τοποθέτηση ενός stop-loss, επειδή τα κάθετα ράλι μπορούν να αντιστρέψουν γρήγορα την κατεύθυνση τους, με αποτέλεσμα έντονες απώλειες.

XRP/USDT

Το XRP έπεσε κάτω από το EMA 20 ημερών (1,39 $) στις 4 Μαΐου, αλλά η καθοδική τάση δεν συνεχίστηκε προς χαμηλότερα επίπεδα. Αυτό δείχνει ότι οι ταύροι υπερασπίζονται το EMA 20 ημερών. Η τιμή έχει φθάσει στην καθοδική γραμμή όπου η καθοδική τάση είναι πιθανό να χτίσει σε μια σκληρή αντίσταση.

XRP/USDT ημερήσιο γράφημα. ΠηγήTradingView

Εάν η τιμή μειωθεί κάτω από τη γραμμή πτωτικής τάσης, είναι πιθανό να βυθίσει το ζεύγος XRP / USDT κάτω από το EMA 20 ημερών. Εάν καταφέρει να το κάνει αυτό, το ζευγάρι θα μπορούσε να πέσει στο SMA των 50 ημερών (1,05$).
Αντίθετα, εάν οι ταύροι ωθήσουν την τιμή πάνω από τη γραμμή πτωτικής τάσης, η ανοδική κίνηση μπορεί να συνεχιστεί και να αυξήσει την τιμή στα 1,96$. Μια έξοδος από αυτή τη περιοχή αντίστασης θα μπορούσε να σημάνει την έναρξη του επόμενου σκέλους της ανοδικής τάσης.

ADA/USDT

Ο Cardano (ADA) έσπασε κάτω από το EMA των 20 ημερών (1,29$) στις 4 Μαΐου, αλλά όχι από το SMA των 50 ημερών (1,24$). Οι αγοραστές προσπαθούν επί του παρόντος να ωθήσουν την τιμή προς την αντίσταση του εύρους στα 1,48 $.

ADA/USDT ημερήσιο γράφημα. ΠηγήTradingView

Το ζεύγος ADA/USDT είναι πιθανό να αντιμετωπίσει σκληρή αντίσταση κοντά στη ζώνη 1,48 έως 1,55 $. Εάν η τιμή μειωθεί από αυτήν τη ζώνη, το ζεύγος θα μπορούσε και πάλι να πέσει στους κινούμενους μέσους όρους και να παρατείνει την παραμονή εντός του εύρους για μερικές ακόμη ημέρες.
Σε αντίθεση με αυτήν την υπόθεση, εάν η τιμή μειωθεί και σπάσει κάτω από το SMA των 50 ημερών, το ζεύγος μπορεί σταδιακά να πέσει στα 1,03$. Μια ισχυρή ανάκαμψη από αυτήν την υποστήριξη, θα υποδηλώσει ότι οι traders θα συνεχίσουν να αγοράζουν στις πτώσεις.
Μέχρι η ανοδική τάση να ωθήσει την τιμή πάνω από τα 1,55$ ή η καθοδική τάση να βυθίσει το ζεύγος κάτω από τα 0,98$, η δράση της τιμής εντός αυτής της περιοχής ( 0,98 – 1,55) είναι πιθανό να συνεχιστεί.

DOT/USDT

Το Polkadot (DOT) έπεσε κάτω από το EMA των 20 ημερών (36$) στις 4 Μαΐου, αλλά οι ταύροι δεν πανικοβλήθηκαν για να ξεφορτώσουν τις θέσεις τους. Αντίθετα, αγόρασαν στην πτώση και ώθησαν την τιμή πίσω από τους κινούμενους μέσους όρους την επόμενη ημέρα.

DOT/USDT ημερήσιο γράφημα. ΠηγήTradingView

Εάν οι ταύροι διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα 38,30 $, το ζεύγος DOT / USDT μπορεί να αυξηθεί στα 42,28 $ και μετά στα 48,36 $. Ωστόσο, οι σταθεροί μέσοι όροι κίνησης και το RSI ακριβώς πάνω από το μέσο σημείο, υποδηλώνουν ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.
Αυτό δείχνει ότι το ζεύγος είναι πιθανό να χτυπήσει έναν τοίχο στα 42,28$. Εάν η τιμή μειωθεί από αυτήν την αντίσταση, η δράση στο περιορισμένο εύρος μεταξύ 38,3 – 42,28, είναι πιθανό να συνεχιστεί. Η επόμενη τάση (ανοδική ή καθοδική) θα μπορούσε να ξεκινήσει εάν η τιμή σπάσει το άνωθεν όριο των 50$ ή πέσει κάτω από τα 26,50$.

LTC/USDT

Το Litecoin (LTC) έσπασε το όριο πάνω από τα 335,03$ στις 05/05, υποδηλώνοντας την επανάκαμψη της ανοδικής τάσης. Το EMA 20 ημερών ($271) εμφανίστηκε και το RSI βρίσκεται στη ζώνη υπερ-αγοράς, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ανοδική τάση έχει το πάνω χέρι.

LTC/USDT ημερήσιο γράφημα. ΠηγήTradingView

Εάν οι αγοραστές ωθήσουν την τιμή πάνω από τη γραμμή αντίστασης του ανοδικού μοτίβου διεύρυνσης, το ζεύγος LTC/USDT θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το momentum και να πραγματοποιήσει ράλι στα 400$ και έπειτα στα 463,31 $.
Ωστόσο, η καθοδική τάση δεν έχει απομακρυνθεί. Εάν η τιμή μειωθεί από αυτήν την αντίσταση, το ζεύγος θα μπορούσε να πέσει στα 308$ και μετά στο EMA 20 ημερών, δηλαδή τα $271 .

BCH/USDT

Μετά από μέρες δισταγμού κοντά στο επίπεδο Fibonacci retracement στα 61,8% και τιμή στα 1.012,29 $, το Bitcoin Cash (BCH) σημείωσε άνοδο πάνω από την αντίσταση των 1.213.51$ στις 05/05, υποδηλώνοντας την επανάκαμψη της ανοδικής τάσης.

BCH/USDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Εάν οι ταύροι καταφέρουν να διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα 1,213,51$, το ζεύγος BCH / USDT θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ράλι στα 1.410,42$ και έπειτα στα 1.710,39$.
Σε αντίθεση με αυτήν την υπόθεση, εάν οι ταύροι δεν διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα 1.213.51 $, το ζεύγος θα μπορούσε να πέσει στα 1.050$.
Εάν το ζεύγος αναπηδήσει από αυτό το επίπεδο, οι ταύροι θα κάνουν μια ακόμη προσπάθεια να ξεκινήσουν το επόμενο σκέλος της ανοδικής τάσης. Ωστόσο, μία πτώση κάτω από τα 1.050$ θα δείχνει ότι η προσφορά υπερβαίνει τη ζήτηση και αυτό θα μπορούσε να μειώσει την τιμή στο EMA των 20 ημερών (926 $).

UNI/USDT

Η Uniswap (UNI) ανέκαμψε από την υποστήριξη των $39,60 στις 5 Μαΐου, κάτι που δείχνει ότι οι ταύροι υπερασπίζονται αυτό το επίπεδο επιθετικά. Εάν οι αγοραστές ωθήσουν την τιμή πάνω από τα 45$, θα μπορούσε να ξεκινήσει το επόμενο σκέλος της ανοδικής τάσης.
Ο αντικειμενικός στόχος είναι το ράλι προς τη γραμμή αντίστασης του ανοδικού καναλιού στα 50$.

UNI/USDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή: TradingView

Το αυξανόμενο EMA των 20 ημερών (38,35 $) υποδηλώνει ότι οι αγοραστές έχουν το πλεονέκτημα, αλλά η αρνητική απόκλιση στο RSI δείχνει ότι η ανοδική δυναμική μπορεί να εξασθενεί. Ένα σπάσιμο κάτω από το EMA των 20 ημερών, θα είναι το πρώτο σημάδι ότι η καθοδική τάση επιστρέφει.
Το ζεύγος UNI / USDT θα μπορούσε στη συνέχεια να πέσει στη γραμμή υποστήριξης του καναλιού, όπου μπορεί να εμφανιστούν αγοραστές.

Μια ισχυρή ανάκαμψη από αυτήν την υποστήριξη, θα δείχνει ότι οι αγοραστές εμφανίζονται σε χαμηλότερα επίπεδα και η ανοδική τάση μπορεί να παραμείνει άθικτη. Αντίθετα, ένα σπάσιμο κάτω από το κανάλι (33,341), θα σηματοδοτήσει μια πιθανή αλλαγή στην τάση.

Πηγή: RAKESH UPADHYAY – 05/05/2021 -https://cointelegraph.com/news/price-analysis-5-5-btc-eth-bnb-doge-xrp-ada-dot-ltc-bch-uni


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

Η νέα προσφορά της Ledger, Crypto Starter pack, στοχεύει να βοηθήσει κυρίως αυτούς που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει: έναν οδηγό 26 σελίδων σε μορφή PDF, ένα voucher 25 δολ. για τις πρώτες αγορές στο Ledger Live και ένα πορτοφόλι Nano S.
Δείτε την προσφορά εδώ

LORD UNDERWEAR - ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα
Εδρα:: 3ο χλμ Κατερίνη - Ν. Κεραμίδι
https://www.lord.gr
POINTER - Hosting Experts - Domain Names
Βούλγαρη 32 - Ι. Πολέμη 13-15, Θεσσαλονίκη
https://www.pointer.gr/
https://www.facebook.com/pointer.gr
https://twitter.com/pointergr

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.