Το YouTube αποκατάστησε τα διαγραμμένα βίντεο από τα crypto channels και μιλάει για λάθος.

Το YouTube έχει αποκαταστήσει τα βίντεο από σχεδόν όλα τα κανάλια που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα μετά την κατάργησή τους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα (από 23/12/19)

Το Block έχει ελέγξει πάνω από 35 κανάλια και όλα έχουν αποκατασταθεί, συμπεριλαμβανομένων των Nugget’s News, DataDash, Ivan on Tech, Sunny Decree και του Boxmining.
«Οι διαγραφές οφείλονται σε λάθος, έχουμε αποκαταστήσει όλα τα βίντεο που είχαν κατέβει και αφαιρέσαμε κάθε ποινή στο κανάλι«, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του YouTube στο The Block, προσθέτοντας: «Δεν υπήρξε καμία αλλαγή στις πολιτικές μας όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα«.

Ο Alex Saunders, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nugget’s News, τουιτάρισε  σήμερα: «Ξαναγυρίσαμε! Ακόμα καμία επαφή από το Youtube αλλά τα 250 βίντεο που είχαν κατέβει, έχουν αποκατασταθεί.»
Η προσωρινή εκκαθάριση ενθάρρυνε πολλούς YouTubers να σκεφτούν για τη μετακίνηση του περιεχομένου τους, σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ο Omar Bham, για παράδειγμα, τουιτάρισε  λίγες μέρες νωρίτερα : Σε περίπτωση που το YouTube αποφασίσει να διαγράψει το κανάλι μου (ή τα περισσότερα από τα βίντεό μου), παρακαλώ ακολουθήστε με στο LBRY.
Ο ιδρυτής του Tron, Justin Sun, επέκρινε επίσης το YouTube για λογοκρισία των κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng «CZ» Zhao, δήλωσε ότι οι πλατφόρμες όπως το YouTube «καταστρέφουν υλικό αξίας για τους ανθρώπους» και είναι καιρός να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις… η ζήτηση για τη διοχέτευση στο κοινό υλικού από αποκεντρωμένες πλατφόρμες, θα επιταχύνει την πρόοδο των αποκεντρωμένων συστημάτων αυτού του είδους! (έρχεται και το Blocktube με λίγα λόγια!)

Πηγή: Yogita Khatri / 27-12-2019 – https://www.theblockcrypto.com/linked/51591/youtube-has-restored-deleted-videos-from-crypto-channels?utm_source=cryptocompare&utm_medium=rss&fbclid=IwAR187ZCIO6yOPieN6nCQsjJto9Iozv_C1Lxp1zd2-6rNaOus1kCH4dx9p4g


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.