Νέα συμμαχία DeFi για τη σύνδεση ανατολικών και δυτικών αγορών

Η κινεζική κυβέρνηση υποστηρίζει μια νέα παγκόσμια ένωση DeFi. Εν μέσω της τρέχουσας τρέλας γύρω από την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi), μια blockchain startup εταιρεία στην Κίνα ξεκίνησε μια παγκόσμια πρωτοβουλία DeFi.

Η Conflux Network, μια νεοσύστατη blockchain εταιρεία, ξεκίνησε μια νέα ένωση που εστιάζει στη DeFi και επικεντρώνεται στη διεθνή συνεργασία μεγάλων παικτών της βιομηχανίας. Με την ονομασία Open DeFi, η νέα συμμαχία στοχεύει να συνδέσει τις αγορές της Ανατολικής και της Δυτικής DeFi, ενώνοντας τους ηγέτες της blockchain που έχουν έδρα την Κίνα, με τις νεοσύστατες εταιρείες DeFi σε όλο τον κόσμο, για τον εξορθολογισμό της διασυνοριακής ανάπτυξης της αγοράς, της βιωσιμότητας και της καινοτομίας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση στις 3 Σεπτεμβρίου, η νέα συμμαχία υποστηρίζεται από την κινεζική κυβέρνηση μέσω της Επιτροπής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σαγκάης. Ξεκίνησε από την Conflux Network και αυτή τη στιγμή το Open DeFi περιλαμβάνει έναν αριθμό παικτών του κλάδου, όπως το μεγάλο κινεζικό πρωτόκολλο DeFor dForce. Άλλοι συμμετέχοντες είναι οι  Sequoia Capital, Blockpower Capital, Antelope Holdings, DeBank και η MCDEX.

Τα μέλη της συμμαχίας θα χωρίσουν τις προσπάθειές τους σε τρεις σημαντικούς τομείς: τη διαχείριση κινδύνων, τις νέες στρατηγικές ρευστότητας και την καινοτομία. 

Τα μέλη στο κομμάτι διαχείρισης κινδύνων στοχεύουν στη διασφάλιση έξυπνης σύμβασης και οικονομικής ασφάλειας για τις υπηρεσίες DeFi, ενώ οι θεσμικοί επενδυτές και τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στοχεύουν σε νέες στρατηγικές pooling και εμπορίας για την ενίσχυση της ρευστότητας. Ο συναιτερισμός σχεδιάζει επίσης να συνεργαστεί με νέες DeFi για να αξιοποιήσει νέους στρατηγικούς εταίρους στον τομέα της καινοτομίας.

Η DeFi συχνά αναφέρεται ως η νέα ICO φούσκα, καθώς θεωρείται ότι η αυξανόμενη δημοτικότητα της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μελλοντικά και συγκρίνεται με την τρέλα των ICO το 2017.

Η βιομηχανία DeFi έχει καταφέρει μέσα στο 2020 να συγκεντρώσει από 1 δισεκατομμύριο δολάρια τον Ιανουάριο,  9 δισεκατομμύρια δολάρια στα τέλη Αυγούστου . Η ιδέα της DeFi συνδυάζει τη χρήση εργαλείων που σχετίζονται με τα κρυπτο -όπως ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, έξυπνα συμβόλαια και αποκεντρωμένες εφαρμογές βασισμένες σε blockchain- με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως η πίστωση και ο δανεισμός.

Η DeFi δημιούργησε πολλές ενώσεις και συμμαχίες το 2020. Τον Μάρτιο, το   DeFi project Ren ξεκίνησε μια κοινοπραξία με την υποστήριξη του Polychain Capital. Τον Απρίλιο του 2020, η TD Ameritrade και η μεγάλη εταιρεία DeFi Compound συμμετείχαν στην έναρξη της Chicago DeFi Alliance , η οποία στοχεύει στην παροχή υποστήριξης και καθοδήγησης σε εταιρείες DeFi. 

Στα μέσα Αυγούστου, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Huobi ξεκίνησε επίσης μια παγκόσμια συμμαχία DeFi, που περιλαμβάνει μέλη όπως η MakerDAO, η Compound, η Nest και το dYdX.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/new-defi-alliance-to-connect-eastern-and-western-defi-markets


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

PHARMACY 128  -Φυσικό και ηλεκτρονικό φαρμακείο. 
 https://www.pharmacy128.gr/
LORD UNDERWEAR  -Men, women, children underwear 
 https://www.lord.gr
POINTER  -Hosting Experts - Domain Names 
 https://www.pointer.gr/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.